HighSchool Fest. Din Pulse

În loc să fie un post, e mai mult o datorie morală. Pentru că îniţiativele de gen ar trebui susţinute.
HighSchool Band este un proiect demarat de câţiva muzicieni inimoşi. Care au pus la dispoziţie sală de repetiţii. Scule. Experienţă şi răbdare. Care au căutat copii talentaţi să cânte muzică bună.
Toată povestea cu Trupele de liceu s-a concretizat într-un Fest.
În Club Pulse, un maraton de două zile şi 8 trupe a căror medie de vârstă e undeva pe la 16 ani, cred, mi-a plăcut. Rău. Vedeai la copiii ăia că le place să cânte, nu răzbătea din muzica lor blazarea pe care începi să o găseşti la artiştii mari atunci când ajung sus de tot. Puştii nu cântau din obligaţie, şi asta se simţea.
Am ţinut cu Words on Sand. Era totuşi o copetiţie. Cu un chitarist complet sărit. Bun de tot. Şi o voce feminină ca frontman care spărgea tiparele vocilor feminine încă în formare. Cred că m-au avut la „You shook me all night long”.Poftim ce fain sună.


Au câştigat Rockie Pills. Buni şi ei. Drept care au deschis concertul Zob. Şi clip, să nu spună nimeni că-s nebun şi vorbesc aiurea.

Toţi merită lăudaţi. Sună aşa bine în condiţiile în care nici o trupa nu are mai mult de 3-4 cântări în spate. Şi câte-un 10 petru Emil, Stu şi munca lor, plus un 10 pentru Dragoş, care a găzduit toată drăcia.
AICI e canalul de iutub al HSB. Pentru comentarii şi încurajări. Le merită din plin.

Anunțuri

2 gânduri despre “HighSchool Fest. Din Pulse

  1. Da, Stu, Emil si Viorel merita chiar niste osanale decente 🙂 Anul viitor se va vedea tot mai mult din proiectul HighSchool Band, fiindca Grupul pentru Jurnalism, Cultura si Comunicare nu va dormi deloc. Si, Constanta are atatia tineri talentati, incat merita absolut toate eforturile.

  2. Aşa, bine că ai zis şi de nea’ Viorică. Pe el îl uitasem, fără intenţie. Eu cât am loc şi timp, cum aud ceva de bine cum dau sfoară-n ţară, că mi-au plăcut mult copiii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s