Constanţa Blog Meet 11?

Haideţi să o facem. Fără prea multe fasoane. Râdem, glumim, duminică pe 4. Locul îl alegem repede, dau un telefon oriunde şi se rezolvă. Aducem ceva cioco, bomboane şi alte drăcii. Pe care le dăm copiilor după. Eu zic că nu e rău. Ne băgăm?

L.E.Reiau. DE DAT MAI DEPARTE. ROG FRUMOS
Către toţi constănţenii. Cu blog sau nu, mi-e indiferent. Nu sunt un cine ştie ce religios. Dar pentru copii, sărbătorile astea de iarnă sunt ceva special tot timpul. Şi e mai mult decât greu pentru cei care nu au să îi vadă pe ceilalţi cum se bucură. Aşa că, invocând motivul unui aşa zis Blogmeet, al 11-lea hai să rupem din buzunar pentru câteva punguţe cu dulciuri, duminică. Sunt locuri în Constanţa unde copiii nu simt sărbătorile aşa cum se cuvinte, locuri precum centrele de plasament. Sau secţia de pediatrie a spitalului. Sau….În fine. Zic aşa. Primim oameni, duminică dup-amiază, la un pahar de bere, înt-un birt. Stăm de vorbă, şi facem câteva pachete cu bomboane, cioco, napolitane, cu tot ce ne plăcea şi nouă când aveam 5 ani. Nu jucării, pentru că aşa cum zice Ddumi, se strică şi cer baterii. Şi facem un gest frumos, mergând să le împărţim.
Cârciuma de întâlnire se negociază.
Acceptăm din tot sufletul sponsorizări. Nu ajunge nimic la noi. Şi puţină lumină pentru copii nu strică.
Aşa că rog frumos, cât se poate, prin orice mijloc, să faceţi populară campania. Ştiu că timpul este foarte scurt, dar cu o mobilizare exemplară se poate face ceva. Până acum suntem doi, atât. Eu şi Ddumi Semnalaţi-vă prezenţa cu un comentariu, cu ceva. Să ştim cum stăm cu sacu’. Pe fesbuc, pe mail, pe messenger. Oricum.

Reclame

4 gânduri despre “Constanţa Blog Meet 11?

    • Ştiu, mi-a zis Mihuţ mai devreme. Văd cum fac, că şi eu trebuie să ajung. George nu mai locuieşte pe nicăieri, din păcate. Şi am fost la lansare la Viseptol în Bucu. Împăcăm cumva şi capra şi varza.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s