Balamuc

Mno, încă 30 noiembrie, undeva pe la orele 11 p.m. Trebuie să ajung la etajul 8. Sun. Alo, da, noi suntem pe bloc, uită-te în sus, îţi fac cu mâna. Celălalt, desigur, trage cu pistolul în mine. Pac, o plesnitură seacă lângă piciorul meu, pac, alta. Ospitalieri oameni!

Ajung pe bloc. Beţi un vin? Nu, mulţumim, noi doi tragem cu pistoalele Dean Wesson intr-un măr şi o cutie de bere. Voi, ceilalţi? Noi jucăm tenis. Şi Bogdan ce face? El cântă la nai, umblă de colo colo pe bloc, suflând în ţevile alea care abia se aud. Ălălalt e pasionat de fotografie şi ciuruieli. Sănătatea mintală e pentru noi o noţiune destul de abstractă.Băi, plouă de o oră , n-ar fi mai bine să vă fac un gulaş? Serios, acum, chiar crezi că  nimereşti din prima la ruleta rusească? Mama, curge sânge, e rândul meu să trag, din a treia, dar e şi mai mult sânge. Bă! Da la ruleta rusească trăgeai în tine, nu în altu’.

Da, aşa, de la mulţi ani Andra, Andrei şi Andreea, aseară, expresia ” uai, să-mi bag, ce m-am împuşcat la chef!” a căpătat alte conotaţii. Evitaţi consumul excesiv de prea mult.

Anunțuri

Un gând despre “Balamuc

  1. unde mia pui ca pe langa aia..cu pistoalele si aia care jucau tenis… erau acompaniati de unu cu chitara si celalalt la nai… sincer ma simteam ca pe Titanic ….la scufundare… frig… apa….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s