Horia Stoicanu, un neica nimeni cu păreri

Păreri sfertodocte, aş zice eu. Am dat peste un interviu cu el în FolkBlog, unde scriu oameni faini de tot, şi cu extrem de mult bun simţ. Mă mir chiar cum de l-au publicat pe acest ilustru necunoscut al scenei folkului, care pozează în şaman şi guru atoateştiutor. Cum, nu ştiţi cine e Horia Stoicanu?!!! Dar vai, cum se poate! El, marele sforar al scenelor de folk, el care nu scoate album pentru că nu vrea, el care este selectiv cu apariţiile pentru că are o certă valoare, el care se fix cacă pe public, pentru că nu-i pasă de el…şi ar mai fi.  Omul le ştie e toate, ce mai! Judecă tot, se pişă pe Păunescu, pe cenaclul Flacăra, pe Şeicaru, pe Bertzi, pe tot ce a fost mai drag maselor de inculţi care comit oribila crimă de a fi prezenţi la spectacole unde oamenii ăştia chiar îşi lăsau o parte din suflet.

Interviul întreg aici. Şi ăsta este blogul gurului, dacă vreţi să vedeţi până unde pot ajunge frustrările unui om rămas în umbră.

2 gânduri despre “Horia Stoicanu, un neica nimeni cu păreri

  1. „FOLKBLOG-UL E PE CATAFALC”- asta a vrut sa spuna de fapt marele saman HORIA STOICANU dar, fiind prea alcoolizat probabil, a iesit ca „FOLK-UL E PE CATAFALC”.Orice gen muzical care se naste, va avea intotdeauna oameni care-l vor duce mai departe.Desigur,poate nu de valoarea ,,marelui saman”care, dupa o viata de letargie a iesit sa cante cu bata, arzand in toate partile spre a fi recunoscut ca fiind cel mai bun din acest gen pe care-l critica.Nu este curios faptul ca ,desi s-a legat de destule nume ale folk-ului, nimeni nu l-a luat in seama. De ce ? Simplu:,, marele saman”este stiut ca este un om bolnav psihic, iar colegii de breasla il compatimesc si-l tolereaza,Dar, pana la acte doveditoare ale bolii lui, oricine asculta jingle-ul de rahat de pe folkblog, isi da seama ca are de-a face cu un tip dereglat si infantil. Ce a obtinut cu acest jingle?Doar sa se faca de rasul curcilor atat el cat si acest blog care, desi demarase bine treaba, de cand a inceput tandemul penibil si comic HS-AID, folkblog-ul a luat-o in picaj lejer.In interviurile care apar se vede clar ca acest blog a inceput sa fie condus din umbra de acest ,, saman ratat”.Este pacat ca oameni de calitate si buna credinta, cad in plasa ,, samanului” si accepta interviuri in care nu uita sa-l pomeneasca si pe el(poate de mila).,,Marele saman”sau ,,omuletul verde”, de cate ori apare pe o scena (noroc ca nu apare pe prea multe), intotdeauna reuseste sa fie penibil,convingand publicul de nebunia lui. Daca acest batran recalcitrant din ,,parcul cotroceni”,plin de frustrari ,ar fi lasat acei tineri entuziasti care lucreaza in acest blog sa-si vada de drumul lor si nu s-ar fi bagat intre ei ca o boala incurabila, nu s-ar mai fi putut spune cu durere in suflet ca:,,folkblog-ul e pe catafalc”.
    LA MULTI ANI!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s