Cum faci un barbat sa planga (ghid practic)

 E nevoie de doi.  Doua flacari vii, care devin  pe zi ce trece una singura. Apoi, una bucata Conexiuni cu „Mai ramai putin”, repetata obsesiv 2 zile, cantandu-ti in cap, si lacrimile din ochii ei, lacrimile de bucurie te inunda si pe tine. Putin dor face ca totul sa fie si mai frumos. Ii tare fain ca gara-i numa’ la 15 minute distanta. Te duci, bagi manuta la ghiseu, urli locul, si astepti sa urci in tren. Si iar curg  ochii. „De la soare” ai sa-ti spui. De fapt sufletul face-n tine tumbe ca un saltimbanc. Si stii sigur ca pe banca aia din gara te asteapta ea. Plangand si zambind. Atunci nu mai conteaza nimic.

show_d0df8d7bfabd5c(448, 46);

Conexiuni-Mai ramai putin

Nu mai intorci pe toate partile lucrurile, si iti pare atat de natural sa stea mana ei in mana ta , incat lacrimile se scurg in colturile gurii imprastiata in suras. Inca o zi mai lasa-mi-te, si inca una , pana nu vor mai fi zile. Ne-om imprumuta de la altii atunci.Un bilet rupt pe jumatate ca  juramant. Si vei ramane iar si iar, valul carea plans pe glezna ta o sa aiba grija de asta.

3 gânduri despre “Cum faci un barbat sa planga (ghid practic)

  1. Cum faci o femeie sa planga? facand-o sa se regaseasca in cuvintele tale…vorbind despre ea ca despre sufletul si viata ta,mereu cu drag si mereu cu dragoste..
    p.s. nu mai citi ‘ghidu’ asa,nu ii e asta scopul
    p.p.s. am gasit urmatorul bilet ce-l vom rupe,ca juramant…

  2. Dar cum faci o femeie sa planga…? cuvintele "gara"…"soare"…"ghiseu"…&q… amintesc de mine, cea de acum doua zile…aratam exact ca in descrierea ta…si stiu doar ca purtam ochelari de soare care aveau nevoie de "stergatoare’ pentru ca lacrimile veneau torential…ore in sir…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s